Taxaties

Voor makelaardij van Summeren is de taxatie van een gebouw meer dan een puur cijfermatig proces. Wij geven een helder en objectief beeld van de waarde van een onroerende zaak. Deze waarde kan de marktwaarde betreffen maar ook een verzekerde waarde of de executiewaarde voor een hypotheek of financiering. Al naar gelang de situatie en de behoefte van de klant bepalen wij als deskundig taxateur welke waarde moet worden vastgesteld. Een taxatierapport wordt derhalve altijd door ons op maat gesneden.

Aangezien Makelaardij van Summeren alle vormen van taxaties kan uitvoeren, is het uiteraard mogelijk meerdere taxaties te combineren. Door een taxatie voor een aankoop of hypotheek te combineren met bijvoorbeeld een taxatie voor de verzekering of een artikel 275 Wetboek van Koophandel taxatie, kan de klant taxatiekosten besparen. Er hoeft immers maar een inventarisatie te worden gemaakt.

Als gekwalificeerd taxateur kunnen wij U ook helpen bij het vinden van een koper voor uw onroerend goed, dankzij de gedetailleerde kennis van de activiteiten van de markten in Limburg en Noord-Brabant.

Er zijn diverse redenen waarom U uw onroerende zaak wilt of moet laten taxeren, onder andere bij:

  • de verkoop- of een aankoopbeslissing
  • de financiering
  • een bedrijfsbeëindiging of overname
  • een mogelijke splitsing
  • de aangifte van successie
  • de verzekering etc.

Dankzij onze zeer aanzienlijke meerwaarde zoals onder meer de (zeer) ruime bouwkundige ervaring, onze objectiviteit en onafhankelijkheid, biedt een door ons uitgebracht taxatierapport, dat professionele oordeel dat u nodig heeft.

Werkgebied Regio Arcen - Bergen - Gennep - Milbeek 
Regio Horst - Venray - Boxmeer - Cuijk
Gevalideerd taxatie rapport € 400,== incl. BTW en validatiekosten

Laatste nieuws